lördag 17 juli 2010

Party, party aaaaaaand ...sleep

Morrn morrn på er!

Hmm en vild helg kan man ju säga att de har varit iaf. Började fredagen med att gå med skolan till en izakaya som dom hade bokat. Där blev vi bjudna på mat och dricka...och karaoke såklart. Maten fick vi iofs innnnte så mycket av men man fick dricka hur mycket man ville...och deeeeee gjorde dom flesta kan ja lova. Vi sjöng allt från Rock'n'Roll till klassiska disney klassiker.

Efter att vi va klara på izakayan (som var hyrd i två och en halv timme) så drog vi (ungefär 10 pers) till en engelsk bar...men de va efter att vi hade typ gått runt i en timme och leta efter nånstanns att gå till.

O här är lite bilder på den kvällen:







Två av våra lärare från skolan.





Sen så blev det ju lördag också...en kompis från skolan va så snäll och skickade en inbjudan till Tokyo Bay Cruise som man bara inte kunde säga nej till. Man åker i stort sett run Tokyo hamn och sen tillbaka. Rundan tar typ...erhm...två timmar tror ja de va och du betalar 2500 yen för biljetten...men då har du betalar för inträde plus all-you-can-drink-for-two-hours, om du vill ha mat så får du köpa de på båten.

Ja trodde att man bara kunde se hur vakert Tokyo va från en väldigt väääääldigt högbyggnad...but I was wrong! De räcker fin fint med en båt...uuuuuh va vackert de va...vi åkte så att vi såg en bro (kommer inte ihåg namnet på den eller vart den gick) som var upplyst av diverse färger. Wonderful view om ja säger så (tyvärr så hade ja ju bara den lilla kameran med mej så ja fick ju inga bra bilder på bron etc).



Detta är bara en liten del av den kö man va tvungen att så i.



Nope detta är inte vår båtmast.






Så med andra ord så har den varit ett jädrit lyckad helg men nu är ja så hungrig så ja måste få mej nått att äta.
Ni får ha de bäst! Kram kram på er! <3>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar