lördag 21 augusti 2010

...Text.

Hej hej!

Har inte skrivit på ett tag så för att inte ni ska dampa loss så får ja väl skriva en rad eller två. Det sommarlov vi har haft här nu i snart tre veckor lider mot sitt slut och ja kan ju direkt erkänna att ja inte har gjort mycket mer än att umgåtts med Rikard och TH. Varit med dom till Disney Land och haft askul...även fast vi ibland har blivit lite snea i kanten på varandra ^^

Som sagt, Disney Sea World va ja med Rikard och Th för nån dag sen och man kan ju säga så att, kul de va det men inte lika kul som Disney World tyvärr.
Som ja nämnde tidigare i ett utav mina inlägg så skulle Disney Sea World ha mer attraktioner än Disney World, som ja hade hört. Vilket iofs va sant men ja hade föreställt mej att de skulle bara vara proppfullt med attraktioner men så va de inte. Visst de va mer än Disney World men fortfarande en hel del "gå runt och kolla på" saker.
Får att åka en attraktion fick man lugnt stå i kö iaf 130 minuter och uppåt, så vi hann bara åka två stycken. Vi hade iofs gått runt och kollat upp allt innan vi bestämde oss för att börja åka.

Sen på kvällen hade dom ett jätte stort event med ljus och fyrverkerier i vattnet som va jätte vackert. Vid ett tillfälle under eventet så reste sej en stor mekanisk fågel upp ur vattnet som spruttade eld och grejjs, hur coolt som helst. Tror Rikard tog runt en 250 bilder på eventet bara och sen tog TH ytterligare 100ish bilder på allt annat under dagen.

Blir tyvärr inga bilder idag på grund att ja glömde att ta med min hårddisk till Rikard och TH sist ja va där och hälsa på så...snart får ni se på nya bilder....snart...lovar ^_^

Ha de bra undertia o ja älsker er alle! <3

Over And FroG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar